Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ του Αγωνιστή ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΡΕΛΗ

ΛΟΓΙΑ ΜΕΣΤΑ ενός ΑΓΩΝΙΣΤΗ.

  • Δύο βήματα Μπρός ...!!!...Ένα βήμα Πίσω...!!!... Παίρνω Δυνάμεις ...!!!... Συνεχίζω τον Αγώνα..!!!... Για την Πατρίδα για τον Ανθρωπο...!!!..Οι Αξίες μας είναι διαχρονικές..!!!... Αποτελούμε την συνέχεια της πολιτικής που μας χάραξαν ...!!!.. ...1ον....Από τον Ελευθέριο Βενιζέλο τον οραματιστή της Μεγάλης Ελλάδας --Πήρε την Ελλάδα από την Μελούνα του Τυρνάβου ..Λάρισα.. και την έφτασε έξω από την Άγκυρα,,..!!!.. Αλλά ο Λαϊκισμός των κομμάτων των δύο Άκρων της πολιτικής τότε έφεραν τον ΔΙΧΑΣΜΟ και την Μικρασιατική Καταστροφή.
    ...2ον....Τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου τον 1ο μεταρρυθμιστή της χώρας
    ...3ον....Τον Ένδοξο Στρατηγό Νικόλαο Πλαστήρα που ανέστησε την Ελλάδα . Μετά από ένα 2ο Παγκόσμιο πόλεμο και ένα εμφύλιο πόλεμο Ο εμφύλιος πόλεμος ήταν το δημιούργημα και αυτό των δύο άκρων της Πολιτικής της χώρας...!!!...Της Λαϊκής Δεξιάς και Της λαϊκής Αριστεράς...!!!..
    Με τον Βολιώτη Διανοητή και υπουργό οικονομίας και οικονομικών το Γεώργιο Καρτάλη... Αναστήλωσαν την Οικονομία της χώρας...Με την χώρα μας βγαλμένη μέσα από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο...Και μέσα και από ένα εμφύλιο πόλεμο των Ελληνων Πολιτών καθοδηγούμενος από τα δύο άκρα της πολιτικής της χώρας για την Νομή της Εξουσίας...Της Λαίκής Δεξιάς και της Λαϊκής Αριστεράς
    ...4ον....Τον Γεώργιο Παπανδρέου τον μεταρρυθμιστή της Παιδείας ...!!!.. Δωρεάν Παιδεία για όλα τα Ελληνόπουλα ...Για την Δημοκρατία και το Δικαίωμα του Λαού να επιλέγει τον Κυβερνήτη του τον Πρωθυπουργό..!!!..
    Και να μην τον διορίζει ο Βασιλεύς...Είπε ο Γεώργιος Παπανδρέου ...!!!... Το Αλησμόνητο σύνθημα του αγώνα της γενιάς του 114 ...!!!...Ο Βασιλεύς Βασιλεύει και ο λαός Κυβερνά..
    ...5ον....Τον Ανδρέα Παπανδρέου με την διακύρηξη της 3ης του Σεμπτέβρη των αγώνων και τις Αξίες για Δημοκρατία και Σοσιαλισμό... ....!!!!....Η Ελλάδα Ανήκει στους Έλληνες ...!!!... Άλλαξε την Ελλάδα με νόμους και διατάγματα έδωσε τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των Πολιτών . Το ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση και ο Λαός στην εξουσία ..Το ΠΑΣΟΚ κυβερνά ο Λαός Ελέγχει την εξουσία...
    ...6ον.... Τον Γιώργο Παπανδρέου το μεγαλύτερο Μεταρρυθμιστή των τελευταίων 50 χρόνων .Με το Κίνημα δημοκρατών Σοσιαλιστών
    Που με νόμους και διατάγματα κρατήργησε το Πελατειακό Κράτος που παράγει διαφθορά.. Νομοθέτησε όλα τα νομικά εργαλεία για να κτίσει το Κράτος Δικαίου.
    ****Με την Ρεαλιστική Οικονομική Πολιτική...
    Πρίν μιλήσεις για Κοινωνικές Παροχές..
    Πρώτα πρέπει να μιλήσεις το πως θα παράξεις το Νέο Πλούτο..
    Ύστερα θα πεις το πως θα αυξήσεις το παραγόμενο Πλούτο..
    Και μετά θα πεις την πολιτική που εφαρμόσεις για την πιο κοινωνικά δίκαιη Κατανομή του Παραγόμενου Πλούτου...
    Ο Γιώργος Παπνδρέου είπε ότι Ο αγώνας μας δεν τελείωσε. Το αντίθετο μάλιστα Αρκεί να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον, όλοι μαζί. Να ανταποκριθούμε στο χρέος μας να συνεχίσουμε.
    Η πορεία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ δεν τελείωσε. Το αντίθετο.Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή .....
    3 Σεμπτέβρη 2015 Νίκος Γκαρέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου